fredag 9 september 2011

Snabbt och enkelt

Nu har grejerna kommit. Riktigt smidigt att handla på Länna möbler. Beställde i onsdags och kom idag. Fri frakt och framkörning till dörren. Det blir till att skruva och montera för Jonas (han kommer bättre överens med skruvdragaren än jag). Ivrigt påhejad av sin sambo som står för de glada tillropen och ett fast handslag när så behövs. Men det får vänta tills imorgon för ikväll är det andra saker inplanerade...

4 kommentarer:

Camilla S sa...

Åh, vad är det för grejer? Tänk om jag var en 1/5 del så effektiv som du är. Vi bara planerar men kommer aldrig till skott.

Fröken C sa...

Ibland får jag till det. =) Just nu handlar det mest om ett akut behov. Garderober och en hyllsektion med skrivbord. Det hinns med, ni har ju haft annat att tänka på. Kram C

Camilla s sa...

Är inspektionen med skrivbord spring varianten. Letar också efter sån lösning, men tycker att skrivbordet hos spring är lite litet.

Fröken C sa...

Ja, det är en String. Skrivbordet är inte så stort men jag tror det kommer att bli bra. Bra med plats för böcker och annat pyssel. Du får komma och kolla när det är monterat. =)