onsdag 29 juni 2011

Sommarfynd...

Ibland ska man ha tur. Igår var det dags för mig. Helt apropå svängde jag förbi Mio. Egentligen letade jag efter en speciell kudde men den kommer inte in förrän i augusti. Skyltfönstret visade stora REA-skyltar så jag tog ett varv i butiken. Helt plötsligt stod den bara där...lampan som jag har tittat på i omgångar men aldrig kommit till skott och köpt. Den blev min för halva reapriset igår. Jippii!! Som sagt ibland ska man ha tur...
Top hat från Mio.
 
Den ser ut som en gammal hederlig skrivbordslampa fast mycket, mycket större. Mina 70-tals lampor var ju tänkta att stå på var sin sida om soffan men jag hittar inga bra bord att ställa lamporna på så tills vidare får Top hat stå där den står just nu. Jag tror i och för sig att lampan kommer att flytta en våning upp och in till en av tjejerna.
Bilen var fullastad vilket gjorde att jag betalade lampan och sa att jag skulle återkomma lite senare. Detta stressade mig en aning. Tänk om lappen med mitt namn föll av lampan och någon annan köpte den... Så blev inte fallet men när jag kom för att hämta den gick jag ett extra varv. Som jag säkert redan sagt är jag lite (bara lite) svag för plast och orange. Titta vad jag hittade bland några hyllor...
Rosti Mepal (Melamine)
Också halva reapriset. 


2 kommentarer:

Anonym sa...

Mycket bra investeringar! Extra kul när det är halva halva priset utan att man vet om det :)

Utan dig i familjen skulle huset vara som en svagt svavelosande, regnig, sliten och grå förort i en utbombad och nedlagd östblocksstat.

/J

Fröken C sa...

Det håller jag inte med om...din och min smak är väldigt lika. Extra kul var det när jag kom fram till kassan och fick betala halva reapriset. Jippi! Jag sparade helt enkelt pengar till annat...=)